Aventuri în Colibița – O nouă eră a distracției și aventurii

Colibița se ascunde la poalele munților ca o comoară bine păstrată, înconjurată de păduri luxuriante și învelită într-un mister ce așteaptă să fie descoperit. Ei bine, în această localitate, la poalele munților și la doar 7 km de malul lacului Colibița  o nouă atracție a luat naștere. Un parc de aventură care-ți oferă nu doar entuziasm și emoții, ci unul care promite să redefinească modul în care ne bucurăm de natură și de aventură. 

Povestea din spatele parcului

Povestea din spatele parcului și a proiectului Aventuri în Colibița are ca introducere visul unei studente, Loredana, o tânără absolventă a USAMV Cluj, care, după multe cursuri și seminarii de antreprenoriat a decis să se înscrie în programul „Innotech Student”. Astfel, a obținut o finanțare de 40.000 de euro, sumă care a ajutat-o să-și ducă visele în etapa de realizare, creând primul parc de aventură din Colibița, un loc unde adrenalină și distracția se îmbină perfect.

Atracțiile parcului

Colibița a fost dintotdeauna un loc de refugiu pentru cei care caută liniștea, frumusețea și conexiunea cu natura. Acum, această oază naturală a fost îmbogățită cu o nouă dimensiune a distracției și a aventurii. Parcul „Aventuri în Colibița” este mai mult decât o atracție turistică, este o experiență care îmbogățește și transformă fiecare suflet care se lasă purtat de valurile entuziasmului și descoperirii. În mijlocul naturii, acest parc al aventurii devine un laborator al spiritului explorator, unde întâlnim noi versiuni ale noastre, ademenite să ne provoace să depășim limitele și să ne descoperim puterile ascunse.

Imaginează-ți să te plimbi printre copaci, să simți vântul în păr în timp ce aluneci pe o tiroliană sau să râzi cu prietenii și familia în timp ce vă testați abilitățile și curajul. Parcul este un loc unde poți face toate acestea și multe altele, într-un mediu sigur și bine organizat.

Dar nu este doar despre adrenalină și emoție. Parcul este, de asemenea, un loc unde poți să te relaxezi, să te conectezi cu natura și să te bucuri de momente prețioase cu cei dragi. Fie că ești un aventurier înrăit sau pur și simplu dorești să te bucuri de o zi în aer liber, acest parc are câte ceva de oferit pentru fiecare.

Fiind construit cu grijă și atenție la detalii, parcul îmbină elemente naturale cu design modern, creând un spațiu armonios care îmbie vizitatorii să exploreze și să descopere. De asemenea, fiecare colț al parcului este o invitație la aventură și distracție, care oferă o experiență unică și memorabilă.

Trasee și tiroliene

Parcul oferă două trasee și două tiroliene, fiecare proiectat pentru a oferi o experiență unică. Traseul pentru adulți este complex, cu 10 ateliere de 153 de metri și o tiroliană de 130 metri, în timp ce traseul pentru copii este mai scurt și mai accesibil. Acesta este alcătuit din 6 ateliere, cu o lungime totală de 19 metri liniari și o tiroliană mai mică, de 27 de metri liniari.

Zona de relaxare și alimentație

După o zi plină de aventură, vizitatorii se pot relaxa în zonele special amenajate cu băncuțe, mese și hamace, zona fiind  perfectă pentru recăpatarea energiei și pentru a vă bucura de frumusețea naturii. Tot în această zonă, există și o arie pentru gustări rapide și răcoritoare. 

Siguranța și confortul vizitatorilor

La „Aventuri în Colibița”, echipamentele nu sunt doar instrumente, ci parteneri de încredere în aventură. Fiecare piesă de echipament este aleasă cu grijă, testată riguros și întreținută regulat pentru a asigura funcționarea optimă. În ceea ce privește traseele, acestea au fost proiectate și testate de către experți în domeniu, pentru a oferi o experiență sigură și plăcută

Cum ajungi la parcul „Aventuri în Colibița”? Ei bine, este cât se poate de simplu. Parcul este accesibil pe un drum forestier recent amenajat, iar parteneriatele cu companiile locale facilitează transportul către parc. Puteți avea parte de Aventuri în Colibița zilnic, între orele 11:00-18:00.

Și, știți ce merge bine după o astfel de zi plină de aventură? O sesiune de relaxare în centrul nostru SPA. Noi vă îndrumăm spre aventură iar la întoarcere vă așteptăm cu preparate delicioase, o piscină, un jacuzzi și fel de fel de saune, numai bune pentru relaxare.

Surse:
https://aventuricolibita.ro/
https://bistritabusiness.ro/
Foto: https://www.facebook.com/profile.php?id=100094549144809 

CUM NE GĂSIȚI

Montana Resort & SPA - locul ideal pentru o vacanță relaxantă la munte.

Montana Resort & Spa, Colibița 99, Colibița 427007, Jud. Bistrița-Năsăud, România

Tel: 0790 88 00 33

E-mail: info@montanaresort.ro

Support: www.montanaresort.ro

Denumirea legală: SC Vila Alpin SRL, str.Saturn 12 Cluj-Napoca, 0790880033, J12/2351/2007, CIF RO18488606, punct de lucru Colibita 99A, jud.BN; SC Original Pizza Bis SRL, str.Saturn 12 Cluj-Napoca, 0790880033, J12/2622/2015, CIF RO34951655, punct de lucru Colibita 99, jud.BN
Back to Top