Ce poti sa faci la Colibita

Ce poți să faci la Colibița

Dacă și tu ți-ai dorit de mult timp să găsești un loc în România unde să poți admira atât apa cât și muntele, Colibița este locul ideal! Numită și “Marea de la munte”, Colibița oferă tuturor trecătorilor și vizitatorilor o oază de liniște, de relaxare și de conexiune atât cu „marea” cât și cu muntele. Deși este la câteva sute de km de Marea Neagră, plaja este nelipsită. Iar asta nu e tot! Chiar dacă lacul se găsește la 900 de metri altitudine, poți să înoți în voie, temperatura apei pe timp de vară fiind numai bună de scăldat.

Astfel, acest loc parcă desprins din povești, este locul ideal pentru a-ți petrece vacanța, concediul sau măcar un weekend. Iar dacă planul tău este să îți petreci zile bune și frumoase în acest loc minunat, noi îți dăm câteva sugestii de activități pe care poți să le faci, deoarece Colibița prezintă un valoros potențial turistic. Plictiseala nu o să-și aibă locul, dacă acest lucru poate te îngrijorează.

Bineînteles, primul lucru pe care poți să îl faci aici și pe care cu toții ni-l dorim, este relaxarea. După cum s-a prezentat și până acum, la Colibița găsești cele mai bune metode de relaxare (fie înot în apele Colibiței, fie explorarea, cunoașterea și admirarea zonei, fie ascultarea naturii, o baie în jacuzzi sau diverse tipuri de saună pe care le găsești la Montana Resort). Totodată, Colibița oferă mediul propice pentru relaxarea psihică, deoarece oferă atât un peisaj care te „vrăjește” cât și un aer de munte proaspăt care are rolul de a reduce stresul. Știați că aerul de la Colibița te face mai fericit? Studiile au arătat faptul că microclimatul acestei stațiuni determină o concentrație foarte mare de micro ioni negativi care au o puternică influență pozitivă asupra sistemului nervos. Totodată, Colibița este locul în care se găsește cea mai mare concentrație de ozon în aer. Astfel, acestea „provoacă” creierul uman să producă serotonină, acea substanță numită și „hormonul fericirii”.

O altă activitate pe care o poți practica la Colibița este sportul nautic. Aici, vei avea libertatea de a alege ce fel de sport nautic dorești, de la sărituri în apă până la kaiac-canoe sau plimbări cu barca, cu hidrobicicleta sau chiar windsurfing.

Deoarece este un mediu bun pentru diverse specii de pești, bineînțeles că aici este și locul potrivit pentru iubitorii de pescuit. Apele Colibiței ascund diverse specii de pești, precum păstrăv, caras, șalău sau caracudă.

Dacă ești adeptul cutreierării dealurilor și a pădurilor, la Colibița vei putea face o pauză de la soare, înot, bronz sau spa și vei putea porni într-o plimbare prin pădure sau pe pajiște pentru a-ți culege diverse tipuri de ciuperci, plante medicinale sau chiar fructe proaspete, gustoase și 100% bio.

Dacă ești mai aventuros decât atât, trebuie să știi ca în acest loc de poveste poți să vezi diverse specii de animale, să le pozezi și de preferat să stai la distanță de ele. Astfel, aici vei găsi o serie de animale care merită o atenție deosebită deoarece multe dintre ele sunt protejate la nivel european. Printre aceste minunate specii, putem aminti de jder, pisici sălbatice, pârși, tritoni cu creastă, izvorași cu burtă galbenă, căprioare, urși, mistreți, cerbi și alte orătănii.

Dacă nimerești să ajungi pe aceste meleaguri, în momentul potrivit, trebuie să știți că la Colibița se organizează periodic diverse evenimente de sport, de muzică folk, muzică folclorică, comercială etc., dar și diverse cursuri de mountain biking, kayaking, drumeții, sau volei.

Dacă cele amintite mai sus consideri că nu sunt suficiente și în vizita ta la Colibița simți nevoia de adrenalină, înseamnă că ești la locul potrivit. Astfel, dacă preferi sporturile extreme, condițiile geografice de la Colibița îți vor permite să te bucuri de un zbor cu parapanta, de ciclism montan, de enduro sau chiar și de escaladă..

Cu siguranță fiecare dintre voi o să găsească la Colibița și alte activități care pot să vă ocupe timpul, deoarece împrejurimile sunt deosebite iar fiecare colțișor poate să îți atragă atenția și să-ți sporească creativitatea.

CUM NE GĂSIȚI

Montana Resort & SPA - locul ideal pentru o vacanță relaxantă la munte.

Montana Resort & Spa, Colibița 99, Colibița 427007, Jud. Bistrița-Năsăud, România

Tel: 0790 88 00 33

E-mail: info@montanaresort.ro

Support: www.montanaresort.ro

Denumirea legală: SC Vila Alpin SRL, str.Saturn 12 Cluj-Napoca, 0790880033, J12/2351/2007, CIF RO18488606, punct de lucru Colibita 99A, jud.BN; SC Original Pizza Bis SRL, str.Saturn 12 Cluj-Napoca, 0790880033, J12/2622/2015, CIF RO34951655, punct de lucru Colibita 99, jud.BN
Back to Top