Un weekend noros la Colibita

Știți acel moment când ați făcut rezervare la o pensiune în inima naturii, și numărați nerăbdători zilele până vine momentul în care trebuie să porniți la drum? Ei bine, se întâmplă ca de multe ori vremea să nu țină cu noi și să ne dăm seama că acel weekend planificat pentru relaxare nu este weekendul pe care noi ni l-am imaginat, deoarece norii și ploaia își fac simțită prezența. Ei bine, vrem să vă spunem că la Montana Resort nici măcar vremea urâtă nu strică planurile oaspeților, deoarece noi suntem pregătiți pentru orice situație. Așadar, vreți să aflați ce activități puteți face în cazul în care ne pășiți pragul și soarele nu își face apariția din prima zi de cazare? 

În primul rând, în momentul în care ajungeți la noi, vă așteptăm cu un prânz absolut delicios, servit într-un peisaj de poveste. Desigur, pălinca sau vestita vișinată de la noi din zonă sunt din partea casei, pentru a putea să vă bucurați din plin de bunătățile care vi se pun în farfurie.

 

După ce v-ați tras sufletul și v-ați încântat papilele gustative, începeți să despachetați, după care puteți face un tur al pensiunii și puteți admira peisajele care se ascund după fiecare clădire.

Acum că v-ați familiarizat cu locul, centrul Spa vă așteaptă cu ușile deschise și cu o ambianță numai bună de relaxare. Aici, veți putea înota în piscina cu apa limpede, la temperatura optimă pentru scăldat, și veți putea admira peisajele chiar în timp ce înotați. Un loc ideal pentru relaxare și pentru a surprinde poze memorabile!

 

După ce ați făcut mișcarea de după prânz, la etajul următor al centrului SPA vă așteaptă 4 tipuri de saune, pentru a vă detoxifia organismul, căile respiratorii și pentru a oferi un plus de hidratare pielii. Veți putea alege între saună uscată, saună cu infraroșu, saună cu aburi sau saună finlandeză, dar și o grotă salină. Credeți-ne pe cuvânt, odată ce intrați în grota salină, nu veți mai vrea să ieșiți. Dar totuși, parcă sauna umeda cu infuzie de plante aromatice vă face cu ochiul și renunțați puțin la atmosfera din grota salină pentru a vă relaxa și inspira miresme naturale, terapeutice și aromatice.

Și, ce credeți? Ziua continuă! Pentru a ne asigura că oaspeții noștri nu au timp să se plictisească nici atunci când plouă, vă punem la dispoziție un jacuzzi generos, poziționat lângă o fereastră de unde vă veți putea încânta privirea pe toată durata sesiunii de relaxare.

Ei bine, după toate aceste activități relaxante, a venit ora cinei. Bucătării deja sunt pregătiți cu bunătăți pentru toate gusturile iar pizzarul nostru vă așteaptă cu vatra încălzită. O pizza la foc de lemne, după rețetă napoletană, vă va impresiona de la prima, până la ultima felie. Seara se încheie pe terasa răcoroasă, la povești nemuritoare și un pahar de vin bun, într-o ambianță plăcută. 

După toate aceste activități, oboseala își spune cuvântul și ne îndreptăm ușor spre camere. Odată ajunși în cameră, musai să vă pregătiți de un somn cum nu ați mai avut niciodată. De ce spunem asta? Ei bine, majoritatea oaspeților noștri au avut grijă să ne menționeze faptul că aici au dormit mai bine ca niciodată. Care este explicația acestui fenomen? Aici este cea mai mare concentrație de ozon din țară iar microclimatul determină o încărcătură foarte mare de micro ioni negativi. Acest fenomen, însoțit de un pat confortabil și de liniștea nopții, îți vor oferi odihna de care ai nevoie pentru a începe ziua în formă! Abia așteptăm, vizitatorule, să ne spui și tu cum te-ai odihnit la noi. 

 

Ei bine, deja e dimineață. Nu e frumos sa fie totul pregătit, iar voi doar sa va așezați la masă, în razele mult așteptate ale soarelui, ușor ieșite dintre nori? Cafeaua este caldă iar ospătarii noștri sunt pregătiți să vă servească micul dejun. Ce frumos mod de a-ți începe ziua!

Acum, că ați savurat cafeaua iar organismul și-a primit porția de energie, știți ce urmează? O plimbare cu pontonul pe lacul Colibița. Da, o să fie o experiență memorabilă, iar căpitanul nostru va avea grijă să vă răspundă la toate întrebările pe care le aveți despre această frumoasă zonă. 

Chiar dacă soarele încă nu strălucește la adevărata lui putere, Colibița ne oferă niște peisaje absolut impresionante, care nu doar că vă vor surprinde, dar vă vor face să stați tot timpul cu telefonul în mână, nu care cumva să ratați vreun cadru splendid. 

 

Așa cum fiecare căpitan are secretele lui pentru un tur perfect, așa este și căpitanul nostru. Știe exact care este cel mai potrivit loc de pe întregul lac, unde apa nu doar că nu este adâncă, dar, este și zona cu cea mai caldă apă din Colibița. Astfel, golful la care veți ajunge vă va lăsa fără cuvinte și vă va umple ziua de energie și bucurie. Dacă sunteți mai independenți de felul vostru, puteți oricând să închiriați o hidrobicicletă, un caiac sau o barcă de la coada lacului și să urmați propriul vostru traseu pe lacul Colibița.

Și, ce merge mai bine după o astfel de aventură? Un prânz „ca la mama acasă” cu  specificul plaiurilor noastre, îmbinat cu un smoothie natural și răcoritor de fructe, plin de vitamine.

Acum că papilele gustative au fost răsfățate, urmează și un răsfăț al trupului și al creierului. Îl numim răsfăț deoarece priveliștile și amintirile pe care vi le puteți crea într-o aventură prin preajmă Colibiței o să vă rămână vii pentru mult timp de aici înainte. Dacă doriți să fie și mai palpitant, vă punem la dispoziție biciclete de munte care să vă conducă prin cele mai ascunse locuri ale acestei frumoase zone. Și, chiar dacă nu știți încotro să vă îndreptați, nu trebuie să vă îngrijorați. Suntem aici pentru a vă oferi și cele mai mici detalii pentru oricare dintre traseele pe care le alegeți. Mai mult decât atât, dragă călătorule, avem pregătită pentru tine o hartă turistică, care nu te va lăsa să te rătăcești, atât timp cât o lași să te ghideze. Credeți-ne pe cuvânt, sunt o mulțime de locuri mirifice în această zonă și totodată o mulțime de obiective turistice lângă Colibița.

Acum că ați ajuns din nou la pensiune, o sesiune la centrul SPA este binevenită pentru a finaliza ziua cu un răsfăț nemaipomenit. Bineînțeles, dacă mai aveți o fărâmă de energie, faceți două echipe și haideți la puțină mișcare, coșul de baschet, terenul de fotbal pe iarbă și masa de ping-pong sunt pregătite pentru a premia câștigătorii.

Ce spuneți, sună bine un weekend la Colibița chiar și în zilele înnorate? Vă așteptăm cu mare drag să ne călcați pragul și să vă bucurați de o ieșire la munte plină de momente de neuitat.

 

Cu drag,

Echipa Montana Resort & SPA!

CUM NE GĂSIȚI

Montana Resort & SPA - locul ideal pentru o vacanță relaxantă la munte.

Montana Resort & Spa, Colibița 99, Colibița 427007, Jud. Bistrița-Năsăud, România

Tel: 0790 88 00 33

E-mail: info@montanaresort.ro

Support: www.montanaresort.ro

Denumirea legală: SC Vila Alpin SRL, str.Saturn 12 Cluj-Napoca, 0790880033, J12/2351/2007, CIF RO18488606, punct de lucru Colibita 99A, jud.BN; SC Original Pizza Bis SRL, str.Saturn 12 Cluj-Napoca, 0790880033, J12/2622/2015, CIF RO34951655, punct de lucru Colibita 99, jud.BN
Back to Top